БГ EN

Австралийските националки по синхронно плуване с изумителен клип в Тубата

21-09-2014 16:59

 

Австралийският национален отбор по синхронно плуване направи изумителен клип, който е публикуван в Тубата, съобщи The Courier-Mail.
 
Всичко тръгва от това, че на австралийските синхронистки им омръзнало хората да смятат, че техния спорт бил воден балет. Те решили да покажат, че това не отговаря на истината и са направили революционен клип, който страшно много се харесвал, поне според австралийските медии.
 
Какво всъщност е сторено? Първо е намерен богат спонсор - Sony Australia, който рекламира чрез клипа водонепропускливия си MP3 плейър. После се правят дизайнерски костюми, красавиците-синхоринстки биват гримирани, като изглеждат като китайски кукли и се подбира подходяща музика. Не може да се отрече, че се търсят и намират и сексуални елементи. Резултатът действително е смайващ.
 
Родните синхронистки биха могли да „купят“ наготово идеята и да я реализират и в Българско. Разбира се трябва да се отчита местната специфика. Добре би било да се подберат български неравноделни ритми, костюмите да са български и т.н. Успехът ще им бъде в кърпа вързан. Най-трудно, естествено, ще бъде да се намери щедър корпоративен спонсор.           
 
Виж клипа в Тубата

 
Delfina

Спринт
Други новини