БГ EN

Три наши лодки на косъм от финалите на Евро 2017

14-07-2017 18:25 | снимка: LAP | BGswim.com

 

Три български лодки останаха на косъм от финалите на европейското първенство по кану-каяк за мъже и жени и пара кану, което се провежда в Пловдив.

Мирослав Кирчев (1000 м едноместен каяк), Ангел Кодинов (500 м едноместно кану) и двойката каяк на 500 м Велиян Бъчваров и Христо Реков  завършиха на четвърта позиция в полуфиналите.


Нашите направиха отлични гонки, но за малко не успяха да се доберат до третата позиция, която им осигуряваше място във финала и ще гребат в Б финалите.

Мъжката ни четворка каяк в състав Тодор Колевски, Велиян Бъчваров, Кристиян Душев и Христо Реков пък завършиха 6-ти в своя полуфинал и също ще участва в Б финал.

 

Женската ни двойка каяк Даниела Недева и Анастасия Лавренова остана на 9-та позиция в серията си на 500 м двуместен каяк.


В 15.10 часа утре световната и европейска шампионка Станилия Стаменова стартира участието си в едноместното дамско кану на 200 м.

 

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: кану-каяк, Пловдив, европейско


Delfina

Спринт
Други новини