БГ EN

Много награди на Glamour Beach Weekend край Созопол

10-08-2017 14:24 | BGswim.com

 

Едни от най-горещите дни това лято бяха 4 и 5 август. И не става въпрос само за температурата навън! За два дни списание Glamour се пренесе на морето – точно до Kite Bar, за да приветства готините хора на къмпинг „Градина”, до Созопол, в пълния с изненади Glamour Beach Weekend кът.

 

Сутрините започнаха красиво и продължаваха ужасно вкусно. Експертите от Wella Professionals се погрижиха визиите на дамите да са актуални и небрежно плажни, но достатъчно издръжливи на летните вълнение, благодарение на стилизиращите продукти. След разкрасяването момичетата уверено позириха на корицата на Glamour.

 

За доброто настроение през цялото време бяха виновни Pringles и забавното предизвикателство (а ти ял ли си смешно?) – опитването и познаването на 4 вкуса чипс със завързани очи се отблагодаряваше с подарък. Тук статистиката на Glamour показа, че момичетата са много по-добри в тази игра (съжаляваме, момчета).

 

И докато в къта хората релаксираха, по плажа се завихри секси битка с Braun. Брандът търсеше (и намери и възнагради) най-дългите крака и сега всички благородно можем да завиждаме на 25-годишната Катерина Стоянова, горд собственик на чифт 110-сантиметрови крака и страхотен епилатор Braun Silk Epil с подарък почистваща четка за лице. 

 

 

Когато слънцето не пареше (толкова много!), се проведе турнир по плажен волейбол, а най-големите ентусиасти премериха сили (и издръжливост на вестибуларния апарат) в безмилостно зорбинг съревнование, като накрая победителите получиха награди от Pringles, Lancaster и Wella Professionals. До обяд детската работилничка на Glamour и Pringles предаваше важни уроци на малчуганите как забавно могат да рециклират опаковките от чипс. А специалната автомобилна писта на Duracell се оказа арена на развълнувани малки състезатели.

 

За пръв път Glamour организира събитие на морето и изборът на място не е случайно. Благодарение на щурата атмосфера на Kite Bar, Glamour Beach Weekend се превърна в красиво преживяване, което внесе още повече лятно настроение на къмпинг „Градина”.

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 
Delfina

Спринт
Други новини