БГ EN

Волейболисти правят благотворителен турнир за болно дете

13-10-2017 15:09 | BGswim.com

 

Благотворителен турнир по волейбол в помощ за болно дете - спортист се организира утре, 14 октомври (събота) в зала "Универсиада".

Инициатор е ВК Сливен, като се цели събиране на средства за малкия баскетболист от Сливен Стилиян Колев, който страда от рак. 12-годишното момче бе един от най-добрите състезатели на финалите във възрастта си за миналия сезон, но впоследствие докторите поставиха страшната диагноза.

 

Благотворителната надпревара по волейбол ще е за момчета до 14 години, като в нея ще участват четири тима - представители на организаторите от ВК Сливен, Левски София, Софийски университет и четвърти отбор, който все още се обсъжда.

Гости ще са Владимир Николов и Константин Папазов, а патрон на турнира ще е главният мениджър на корпорация "Развитие" Александър Александров, който е в управата на БФбаскетбол.

 

На входа на зала "Универсиада" ще бъде поставена кутия за събиране на средства, които ще бъдат дарени за химиотерапия на момчета, а началото на проявата е 9:00 ч.

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 
Delfina

Спринт
Други новини