БГ EN

Целият спорт в един сайт - BGsprint.com

13-06-2018 09:40 | BGswim.com

 

Обединихме усилията и вече имаме сайт, в който поставихме целия спорт. Най-новият проект на медийната група ЕС Медиа, част от която е и BGswim.com, е BGsprint.com.

 

В новинарския спортен сайт BGsprint.com можете да намерите всички новини за футбол, волейбол, баскетбол, тенис, лека атлетика, тези за плувните и водните спортове, както и за детско-юношеския спорт, но и за успехите на всички българи из останалите терени.

 

Триумфите на сънародниците ни на тепиха по борба, на боксовия ринг или по ски пистите – ще прочетете в BGsprint.com.

 

Ще отразим и състезанията с мирис на бензин и тези с грация, като ще наблегнем на съчетанията от килима по художествена гимнастика. Олимпийският дух няма да бъде забравен и в BGsprint.com ще следите всички теми, свързани с петте преплетени кръга.

 

Но не на последно място – това е сайтът на единственото спортно списание в България – „Спринт”. В сайтът ще намирате първо какви са акцентите в новите броеве, ще споделяме с вас и някои от любопитните материали от печатния събрат. Коментари от авторите в „Спринт” ще можете да прочетете на BGsprint.com. Но не очаквайте да четете всичко от печатния „Спринт” в BGsprint.com.

 

Целият спорт в един сайт. Това изречение описва най-кратко и точно защо да кликвате редовно на BGsprint.com. 

 

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: ЕС Медиа, BGsprint.com.


Delfina

Спринт
Други новини