БГ EN

Шефът на БФПС Аврамчев: Стойчев гласува за промените в устава

21-11-2017 19:30 | Василен Димитров

 

Председателят на БФПС Георги Аврамчев е изненадан от откритото писмо на Петър Стойчев, в което плувната федерация е критикувана по няколко точки относно предложенията за промените в устава, които трябва да бъде обсъждани и гласувани утре на извънредно събрание Общо събрание.

”Когато Управителният съвет взе решение за проектоустава, г-н Стойчев също гласува по всички точки със “ЗА”. Беше против единствено въпроса, касаещ мандатността. Има го документирано в протокол от заседанието. Изненадам съм от това открито писмо. В крайна сметка БФПС даде възможност на клубовете да изпратят своите предложения за промяна в устава, които да бъдат вписани в проектоустава. Клубовете ще решат на Общото събрание какъв да бъде той. Те са важните, Там си вадят хляба с плуване”, коментира пред BGswim.com Георги Аврамчев.  

 

Допълни, че промените за правят за доброто на българското плуване.  

 

“Българска федерация плувни спортове не е нито на Аврамчев, нито на Стойчев, нито на Таня Богомилова. БФПС е за българското плуване, плувците, децата и треньорите. Така че всякакви обвинения, че ще бъдат правени промени в устава, за да си гарантираме оставане на власт са несъстоятелни”, допълни Аврамчев.

 

 

Извънредното Общото събрание на БФПС ще се състои в сряда (22 ноември) на петия етаж на Спортното министерство в София.

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: БФПС, Общо събрание, Георги Аврамчев, Петър Стойчев


Delfina

Спринт
Други новини