БГ EN

Басейнът в Кърджали отваря врати

Басейнът разполага и със СПА услуги – сауна, парна баня, джакузи. Снимка: kardjali.bgvesti.net
Басейнът разполага и със СПА услуги – сауна, парна баня, джакузи. Снимка: kardjali.bgvesti.net
07-12-2017 10:04 | Васо Чинаски

 

Покритият басейн в Кърджали ще отвори врати до края на годината. Ремонтът приключи и обектът е готов за приемателна комисия.

Направени са 72-часовите проби на басейна за тренировки, както и на този за деца, информира kardjali.bgvesti.net

 

Комплексът в Кърджали разполага и със СПА услуги – сауна, парна баня, джакузи.

Ремонтирани са още помещенията, в които ще работи фитнес зала и спортната зала,  която могат да се използва за игра на баскетбол, волейбол и др.

Това стана ясно при инспекцията на място от Кметът на общината инж. Хасан Азис и зам.-кметът по строителство инж. Катя Митовска направиха инспекция.

Ще бъде направен оглед на помощните и сервизни помещения, машинното отделение с котела за нагряване на водата,  които в момента се почистват от фирмата-изпълнител. Предвижда се асфалтиране на пътния участък до сградата и изграждане на улично осветление в района.

Очаква до дни документацията да се подготви за приемателна комисия, която се планира да заседава между 15-20 декември.

До края на декември се състои официално откриване на басейна, на който най-накрая ватерполистите на Арда – една от доказаните школи ще водят подготовка.

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: Кърджали, басейн


Delfina

Спринт
Други новини