БГ EN

Тестваха 22 плувни национали на „Диана”

21-10-2016 11:31 | снимка: Тони Тончев | Василен Димитров

В редовните тестове на плувните национали, провели се на столичния басейн „Диана”, взеха участие 22 състезатели на възраст 16-годишни и по-малки. Изследваният продължиха няколко дни. Резултатите ще бъдат анализирани в Центъра за изследвания на Диана и след това ще бъдат предоставени на клубовете.

 

Мениджърът на националните отбори Кристиян Минковски е останал доволен от старанието на младите плувци. Работи в екип с Ботко Трендафилов, Любомир Ценков и отговорника за Научно- приложна лаборатория Михаил Качаунов.

”Тестовете, които бяха проведени на басейн „Диана”, са заложени в годишния план на БФПС. Изключително доволен съм от мотивацията и старанието на състезателите, както и от показаните резултати. Това са плувците, на които ще разчитаме за  следващите две олимпиади”, коментира Минковски пред BGswim.bg.

 

 

Вижте снимки от тестовете на „Диана” в секцията „Галерия”, направена от Тони Тончев!  

 

----------

BGswim.info се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата „Плуване & Водна топка“, за да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: плуване, национали, тестове, Диана, Кристиян Минковски, Ботко Трендафилов, Любомир Ценков
Коментари

7Dni Sport

Delfina

Спринт
Други новини