БГ EN

Сърфът в два нови спортни канала от днес

01-03-2017 12:34 | BGswim.com

 

MTel стартира два нови спортни канала – Mtel Sport 2 и EDGEsport от първия ден на месец март. По тях приятелите на водните физически активности ще наблюдават и сърф.

 

Каналите ще се излъчват безплатно до края месеца за всички абонати на телевизия от Мтел и blizoo, също както представения през януари MTel Sport1.

 

Mtel Sport 2 е вторият изцяло собствен канал на телекома и ще бъде с основен фокус бойни спортове, лека атлетика, волейбол и хокей на лед.

 

EDGEsport ще бъде насочен към феновете на екстремните спортове, предавайки на живо най-интересните състезания по ски и сноуборд, мотокрос, рали крос, BMX суперкрос, сърф, скейтборд и много други.

 

Трите канала ще предлагат богато разнообразие от спортни състезания и първенства. Осем хиляди часа в програмата на каналите ще са отредени за преки предавания, като преди и след най-интересните от тях ще има коментарни студия.

 

 

След изтичането на безплатния период (31 март 2017 г.) всички настоящи клиенти на телевизия от Мтел и blizoo ще имат възможност да гледат новите спортни канали на преференциална цена от 1,99 лв. на месец. Цената се заплаща за следващ месечен период на фактуриране, като допълнително има възможност за улеснен отказ чрез различни канали.

 

В случай, че клиент пожелае да се откаже до 30 юни 2017 г., дължимите суми за новите канали ще бъдат изцяло възстановени.

 

При активация след отказ, както и за нови абонати на телевизионната услуга след 1 април 2017 г., цената за Mtel Sport 1 е 1,99 лева на месец при двугодишен или 3,99 лева на месец при безсрочен абонамент. Ако някой иска да се абонира за трите спортни канала Mtel Sport 1, Mtel Sport 2 и EDGEsport след 1 април 2017 г., цената е 2,99 лева на месец при двугодишен абонамент или 5,99 лева на месец при безсрочен.

 

Всеки желаещ да се откаже от спортните канали може да го направи в момента, като се обади на *88, 080020011 или 070043700. От началото на март ще има допълнителни лесни начини за отказ от каналите – както в магазините на Мтел и blizoo, така и онлайн на my.blizoo.bg, а също и чрез SMS. Клиентите получават и ще продължат да получават информация за тези възможности чрез различни средства за осведомяване (масови медии, реклама, съобщения на фактурите, уведомителни SMS-и и т.н.). Повече информация за спортните канали на Мтел и blizoo може да намерите тук.

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: сърф, телевизия
КоментариDelfina

Спринт
Други новини