БГ EN

Най-необходимото в консерва от сардини

19-06-2018 15:37 | BGswim.com

 

Кутията от консерва за сардини е идеална за приспособления от първа необходимост за рибаря. Удобна е, практична е и не тежи. Водоустойчива е, подходяща за къмпинг и пътуване с лодка.

Няма сардини в нея.

Сардините се пакетират в изключително устойчиви метални кутии. Въпреки техните полезни свойства, смятаме че тези кутии могат да бъдат използвани по много по-добър начин.

Тук имаме истинска херметическа, водоустойчива и нечуплива кутия, пълна с 25 приспособления от първа необходимост, пише специализираният сайт за риболов Bigfish.bg.

Идете на риба с кукичките, намерете пътя си обратно благодарение на компаса, сварете вода в кутията и си направете чай със захар, използвайте приспособленията за първа помощ за да оцелеете в дивата природа.

 

Вземането на тази кутия ви прави по-подготвени за всякакви ситуации. Задължително приспособление за вашата кола, лодка, мотор, колело и т.н.

 

В кутията влиза следното:

Болкоуспокояващо

Лепенка

Дъвка

Захар

Сол

инструкции за първа помощ

рибарски кукички, лист

химикал

торбичка за чай

водоустойчива торбичка и др.

 

Източник: Bigifish.bg

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: риболов, практично
КоментариDelfina

Спринт
Други новини