БГ EN

Viasport.bg и списание ‘Спринт’ организират детски празник

08-06-2017 13:21 | viasport.bg

 

Сайтът за детско-юношески спорт Viasport.bg и единственото спортно списание у нас „Спринт“ организират спортен празник в Борисовата градина на 10 юни 2017 година (събота) под надслов „Парк на децата, свободата да спортуват“.

Стартът е в 10 часа.

 

Записванията за участие започват в 9:00 ч. Желаещите могат да се запишат и на мейлите на сайтовете в групата на ЕС Медия, част от която е и Viasport.bg.

 

Състезанията по футбол, стрийт баскетбол 3 на 3, волейбол, лека атлетика, тенис, тенис на маса и спийдминтон ще се проведат на стадион "Българска армия" и алеите около него. Пред спортното съоръжение можете да се запишете за участие.

 

Могат да участват деца и юноши от 12- до 16-годишна възраст, но няма да бъдат върнати и останалите, желаещи да се докоснат до магията на спорта.

 

В програмата на празника е включен и финалът на Националните детски атлетически игри „Атлетиката търси таланти“.

 

Стартовете започват в 10:00 часа на Националния стадион „Васил Левски”, а победителите ще участват на Европейските детски атлетически игри в Бърно през септември.

Заповядайте да спортуваме заедно.

 

 

Партньори на събитието са федерациите по лека атлетика, баскетбол, тенис, волейбол и ПФК ЦСКА-София ЕАД.

 

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: спортен празник, Спринт
Коментари

7Dni Sport

Delfina

Спринт
Други новини