БГ EN

Хиляди гледаха триатлон в Сандански

31-05-2018 17:15

 

При изключително голям интерес и с перфектна организация от страна на Община Сандански и Българската федерация по триатлон се проведе държавният шампионат на супер спринт триатлон и традициония трипъл микс триатлон.

Хиляди жители и гости на град Сандански се събраха в парк "Свети Врач", за да наблюдават оспорваната надпревара при младежите и девойките, както и при мъжете и жените.

Победители при младежите на супер спринт триатлон станаха Борислав Палашев от едноименния клуб с подгласници Стилиян Дечев (Триекстрийм, Пловдив) и Александър Янчев (Триатлет, Баня).

При жените Христа Стойнева от СК София взе победата в супер спринта и трипъл микс триатлона с подгласнички Йолена Гешева от Триатлет (Баня) и Ася Мицева също от СК София.

При мъжете се наложи състезателят на СК София - сребърният медалист от световното по крос триатлон Емил Стойнев с подгласници Александър Сръндев също от СК София и Иво Илиев от СК Борислав Доков (Пл) и Стилиян Дечев от СК  Триекстрийм (Пд) в трипъл микс триатлона.

Източник: Sportal.bg

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: триатлон, сандански
КоментариDelfina

Спринт
Други новини