БГ EN

Световното в Пловдив на живо на телефона

10-07-2018 16:39 | Васо Чинаски

 

Резултатите от световното първенство по кану-каяк за юноши, девойки, мъже и жени до 23 години в Пловдив, което ще се проведе от 26 до 29 юли, ще може да се проследяват на живо по мобилните телефони.

БФКК разработи специално приложение - canoeinfo.com, за Android и IPhone.

То може да се изтегли безплатно. На него ще бъдат качвани в реално време резултатите от всяка гонка и допълнителна информация около първенството. Налична е пълната програма и точното време на всеки от 264-е старта в различните дисциплини, класове, дистанции и фази от световното първенство.


Международната федерация по кану-каяк пък ще организира в Пловдив тренировъчен лагер за талантливи състезатели от 20 развиващи се държави. Ще стартира на 16 юли и ще приключи с края на първенството.


Над 1200 състезатели от 67 държави са подали заявки за участие на световното първенство по кану-каяк за юноши, девойки, мъже и жени до 23 години. България ще бъде представена от 21 лодки, които ще участват в 24 дисциплини.


Това е трето голямо първенство, което родната централа организира за последните 3 години. През 2016 г. гребният канал в Пловдив прие европейския шампионат за мъже и жени, а през 2017 г. – континенталното първенство за юноши, девойки, мъже и жени до 23 години.

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: кану-каяк, световно първенство, пловдив
Коментари

7Dni Sport

Delfina

Спринт
Други новини