БГ EN

Награди за 6 хил. лв. на плувния турнир Цветница-Speedo

29-03-2019 10:09 | Василен Димитров

 

Предметни награди на стойност 6 хиляди лева ще получат призьорите от шестото издание на турнира по плуване за деца „Цветница“ – Купа „Speedo“, който ще в София тази събота и неделя (30-31 март).

Състезанието се организира от КПС Олимпия и ще се проведе на 25-метровия басейн под покрива на Спортната палата.

Заявени са 250 плувци, включително от Северна Македония.

 
Възрастовите групи са общо три – от родени до 2011 до 2005 г.

Призьорите от всяка категория и пол ще бъдат наградени с медали и предметни награди, осигурени от Speedo и организаторите.


По таблицата на ФИНА ще бъдат определени тримата най-добри състезатели в отделните възрастови групи, независимо от техния пол.

Те ще бъдат наградени с ваучери от фирма „ Технополис България” ЕАД и ще могат да бъдат използвани в магазините им в цялата страна.

Също така състезателите ще бъдат наградени със специални купи и предметни награди от Speedo.


Треньорът водач на победителя в отборното класиране ще получи парична награда и предметна награда от световния производител на плувна екипировка.

Клубовете могат да участват с общо 20 плувци, независимо от техния пол и възраст. Всеки състезател има право на четири индивидуални дисциплини и две щафети.


Щафетните плувания ще бъдат по един отбор от клуб, съставен от състезатели от всички възрасти, без значение годината на раждане.

Сериите ще се провеждат по време и без значение на възрастта.


Класирането ще бъде отделно за трите групи.

 

Участие могат да вземат само редовно картотекирани състезатели


Регламентът и програмата ТУК

Картина от турнира ТУК 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: олимпия, цветница, турнири
КоментариDelfina

Спринт
Други новини