БГ EN

Слависткият празник с концерт и демонстрации на деца от школите за 106-ия рожден ден

04-04-2019 19:22

 

Славия ще отбележи 106-ата годишнина от основаването си с концерт тази събота (6 април от 13:00 часа), демонстрации на деца от школите на „белия” клуб и футболен турнир за фенове.

Събитието ще бъде на специална сцена, която ще бъде построена в пространството зад таблото на стадион „Славия” при игрищата на школата.

 

Участието си са потвърдили джаз-звездата Васил Петров, рок-групите „Спринт”, „Атлантик” и Rock Session. На „белия” празник ще чуем още и Ники Томов, както и рап-изпълнителят PAFF, всички поклонници на „бялата” спортна идея.

Водещ ще бъде басистът на друга емблематична БГ-рок банда - „Импулс”, Васил Стоев-Ампега. Още един популярен артист, почитател на „белия” клуб също ще се появи на празника - Петьо Петков-Шайбата. Един от главните организатори на проявата е потомственият славист режисьорът Андрей Слабаков.


Поканени са и футболистите от представителния отбор също да бъдат на купона, начело с капитана Янис Карабельов, които да благодарят на феновете за подкрепата по пътя към спечелването на купата. Всички присъстващи ще могат да си направят и снимки със своите любимци.

 

На празника ще бъдат славни ветерани като Александър Шаламанов, Димитър Ларгов, Михаил Мишев, Чавдар Цветков, Андрей Желязков и др. Предвидено е и да се продават фен артикули на „белия” клуб.


За децата, които уважат „белия” празник, след края на концерта, има предвидени и безплатни торти, както подобава на рожден ден!

 

Организатори са: Сдружение „Славия”, ОСК „Славия” и ПФК „Славия”.

 

Входът е свободен!

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: славия
Коментари

7Dni Sport

Delfina

Спринт
Други новини