БГ EN

Човекът на BGswim Андрей Демирев с приз от испанската плувна федерация

12-10-2019 11:28 | Васо Чинаски

 

Андрей Демирев – кореспондентът на BGswim.com в Испания, покриващ важните събития от Иберийския полуостров, също и на световни и европейски първенства в плувните спортове, получи поредното голямо признание за професионализма си.

Бе удостоен с плакет в категорията за спортни и социални комуникации за хрониките си за специализирания сайт за водна топка "Enfermos del balón amarrillo" (в превод „Болни от жълта топка“).

Бе награден по време на гала вечерта на Испанската федерация по плувните спортове, състояла се в сградата на местния Олимпийски комитет в Мадрид.

Демирев направи силни репортажи от турнира по водна топка на световното първенство  в Южна Корея, отразявайки важните събития и в плуването за BGswim.com.

Сред другите журналисти на гала вечерта бе отличен и репортерът от авторитетния вестник „Ас“ Алберто Мартинес (на долната снимка вляво).


Наградите ни връчи вицепрезидентът на Испанската кралска федерация по плуване Хавиер Сае.

 

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: Андрей Демирев, признание
КоментариDelfina

Спринт
Други новини