БГ EN

Гледайте на живо награждаването на Мис и Мистър BGswim

Мис и Мистър BGswim 2018 Павлина Тодорова и Алексей Свистунов. Снимка: Тони Тончев
Мис и Мистър BGswim 2018 Павлина Тодорова и Алексей Свистунов. Снимка: Тони Тончев
14-10-2019 12:03 | Васо Чинаски

 

Победителите в традиционните конкурсите за красота на спортните сайтове на ЕС Медиа - BGathletic.com, BGvolleyball.com, BGbasket.com, BGswim.com ще бъдат наградени на стилна церемония днес в „Мейсън София Хотел" от 18:30 часа.

Освен наградите за победителите в двата пола, излъчени от читателите на съответните сайтове, най-красивите спортисти–призьори в анкетите, ще бъдат главни герои и на специален календар, който ще покаже красивата страна на спорта и ще популяризира активния начин на живот.

Победителите са избрани с онлайн гласуване от читателите на сайтовете.

Организатор на конкурсите е медийната група ЕС МЕДИА АД и се провеждат със съдействието на Кей Ес Импорт Експорт, официален вносител на продуктите на Лоте и по специално дъвки и бонбони Ксилитол; Макс Спорт 2000 ЕООД, официален представител на оригиналните продукти на EA7; Sorbet Beauty Studio и домакините от „Мейсън София Хотел".

Церемонията ще се излъчва пряко в Sportmedia.tv, както и в останалите спортни сайтове на ЕС Медиа.

Гледайте на живо ТУК

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: Мис и Мистър BGswim.com, Спринт, конкурси, Антъни Иванов, Далия Пенкова
Коментари

7Dni Sport

Delfina

Спринт
Други новини