БГ EN

Отвори врaти най-новият клуб от семейството на Pulsе

22-10-2019 14:40 | BGswim.com

 

Месецът е октомври 2019, локацията е непосредствено до западната част на Бизнес Парк Младост, на метри от Кино Арена, а името е Pulse Fitness & Spa Mladost. Най-модерният клуб от семейството на Pulse отвори врати, за да  посрещне своите първи клубни членове. Официалното събитие за грандиозното откриване бе на 18.10.2019.

 

Обектът, разположен на площ 5050 кв.м., е видимо по-различен от останалите от веригата, дизайнът му е едновременно елегантен и футуристичен, а капацитетът – огромен. Разположен на цели пет етажа, той залага основно на хитовата в цял свят тенденция да се изграждат просторни клубове с максимално много open space ппространства и внушителни спа центрове.

 

Оборудването, което е заложено в клуба са марките Active Gym, Techno Gym и Life Fitness. На всеки от 3те етажа с уреди, има разположени по над 40 машини за всички мускулни групи, а от 70те уреда на кардио етажа се разкрива уникална гледка към светлините на града и зеленината на Витоша.

 

 

Залите са групови занимания, три на брой, също са забележително просторни, като тук се намира и първата по рода си в България 5D спининг зала!

 

Най-впечатляващ е луксозният спа център, разположен на ниво -1 на площ от над 800в.м. Той е номиниран в категория „Най-добър дизайн на спа център“ 2019 на Световните спа награди.

 

Обектът разполага със собствени паркинг площи с голям капацитет, изключително луксозните съблекални и огромен протеин бар.

 

 

 

 

----------

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 


Тагове: Pulsе, фитнес
КоментариDelfina

Спринт
Други новини