БГ EN

Водни спортове – къде и как да залагам на тях?

Снимка: LEN.EU
Снимка: LEN.EU
13-11-2019 12:04 | BGswim.com


Залаганията на водни спортове стават все по-популярни за всички и е логично, че все повече онлайн букмейкъри, които действат на българска територия предлагат на потребителите си да залагат на различните видове.

В сайтове като Winbet и 1xbet например може всеки да направи своите предвиждания за водните надпревари.

Предлагат се различни пазари за световната лига по сърф за мъже и жени, за двубоите по водна топка от Шампионска лига и водещите първенства в Европа, надпреварите по ветроходство.

За такова състезание всеки един потребител има шанс да покаже умения.

Доста се увеличават възможностите по време на летни олимпийски игри, когато всеки потребител може да залага на скокове във вода, на състезания в различните плувни дисциплини.

На предстоящите догодина игри в Токио ще можете да давате своите предвиждания за надпреварите водна топка, гребане, плуване, гмуркане, каяк и още много други дисциплини.Разбира се, няма написана стратегия, с която да печелите винаги, но и в тези спортове при добра информираност, може да си докарате добри постъпления.

Можете да се информирате за Уинбет бонус предложенията, които може да използвате за залагане на водни спортове. А и да намерите как да комбинирате тези бонуси.

Едно от големите предимства на залагането на водни спортове е, че в него няма влиянието на милионите залози по цял свят. Букмейкърите наблюдават тези спортове много по-малко и в много случаи можете да попаднете на коефициенти, които са доста по-високи отколкото трябва да бъдат.

Въпреки, че информацията за надпреварите е оскъдно, винаги можете да намерите ценни материали, с които да предвидите какво може да се случи.Специалисти съветват да следите тенденциите във водните спортове, да сте наясно как точно се оценяват победителите в спортове като гмуркането. За да заложите трябва да имате основни познания за спортистите, както и за правилата на всяко една плувно състезание.

За разлика от футбола, баскетбола и другите популярни спортове, то във водната топка например много рядко се случват изненади.

Това значително улеснява потребителите на различните букмейкърски сайтове.

Предимство също така е и вариантът да заложите срещу фаворита.

В част от букмейкърските сайтове имате доста добри коефициенти за това, че най-изявеният спортист няма да спечели дадената надпревара.

 

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.


Тагове: залози, букмейкъри, водни спортове
КоментариDelfina

Спринт
Други новини