БГ EN

Какво можете да прочетете в новия брой на Икономист

13-02-2020 12:01 | BGswim.com


България е една страхотна винена дестинация, едно страхотно място за отглеждане на лозя и за правене на вино, с много традиции и история. Искам да покажа България чрез нейните традиции, култура и история, казва Цветелина Николова, мениджър на една от най-известните ни изби, „Катаржина Естейт“. И не само го казва, но и се опитва да го покаже чрез маркетинговата политика на „Катаржина“ в чужбина, а и чрез новите инициатива на избата в България, насочени както към българските любители на виното, така и към чуждестранните туристи.


Как навлизат новите технологии в класически бранш като винопроизводството и какви са успешните пазарни стратегии, четете в новия брой на списание „Икономист“, който е на пазара от 14 февруари.


В новия брой на списанието ще прочетете още:


Внимателно с банковия съюз

Стратегията за създаване на европейски банки шампиони засяга България и правителството е длъжно да проведе дебата за това.

 

Записки по българския суверенитет

Суверенитетът не е неутралитет и изборът за членство в НАТО и ЕС е класическо суверенно решение на гражданите и държавата. Но вместо да помагат в борбата с корупцията, т.е. в усилването на гражданския суверенитет, с решението си за съдия Миталов САЩ публично ни удрят геополитически шамар.

 

Челен сблъсък за наказателните репресии

Новата концепция за наказателна политика е срещу увеличението на наказанията, но депутати от мнозинството искат ожесточаване на санкциите в Наказателния кодекс

 

„Таванът“ на европарите за ниви отново на дневен ред

България отстоява позиция отделните страни членки сами да определят размера на максималната субсидия за земя

 

Много далеч от новата икономика

Държавата ограничава споделените услуги и нехае за надомната работа

 

По-прозрачно разширяване или затваряне на ЕС?

Новите правила за приемане на нови членки на Съюза дават право на досегашните да спират или дори да връщат процеса обратно

 

Мрежа от лъжи

Как се фалшифицира идентичността на приятели във Фейсбук и се оказва влияние върху хората

 

Бизнесът все още няма доверие от науката

Младият учен Димо Чотров мечтае изследователите и преподавателите да бъдат възприемани като хора, които движат нещата напред и помагат за по-добър живот и по-добро общество


И още в броя: разработки и коментари, наука, култура и пътешествие. Може да намерите новия брой на "Икономист" в пунктовете за разпространение на печата, в големите търговски вериги и веригите бензиностанции.

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.


Тагове: икономист
КоментариDelfina

Спринт
Други новини