БГ EN

Антон Бонов в Студио СПРИНТ: Олимпийският ни отбор ще бъде от 6 до 10 атлети

20-02-2020 17:01

 

„Олимпийският ни отбор ще бъде от 6 до 10 атлети”, заяви очакванията си за предстоящето топ-събитие през годината Антон Бонов, координатор към Българска федерация по лека атлетика и главен редактор на списание „Атлетика”.

 

„До момента Мирела Демирева и Ивет Лалова имат квоти, но за мен и Тихомир Иванов, Габриела Петрова и Радослава Мавродиева се сигурни участници в Токио. Има още няколко атлети, които имат шансове”, каза още Бонов.

 

Той не се притеснява, че върлуващият коронавирус в Азия ще попречи на провеждането на Олимпийските игри. „И преди Игрите в Рио имаше подобен проблем с вируса Зика, но за Олимпиадата отшумя. Моето мнение, че и коронаворусът ще отшуми с края на зимата”, сподели Бонов.

 

В Студио СПРИНТ той направи обширен анализ на изминаващия сезон в зала за българските атлети и как решенето на Световната атлетика да отмени с година първенството на планетата под покрив се отразява на спортиистите.

 

Гледайте любопитния разговор с Антон Бонов в Студио СПРИНТ, а в архива на Студио СПРИНТ можете да чуете още много интервюта на спортна тема - ТУК

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.


Тагове: Студио Спринт
КоментариDelfina

Спринт
Други новини