БГ EN

Стара Загора очаква най-малките плувчета

Снимка: Иван Иванов
Снимка: Иван Иванов
02-03-2020 14:45 | Василен Димитров

 

Стара Загора очаква най-малките плувци за седмото издание на турнир „Русалка“, който ще се състои на 7 и 8 март (събота и неделя).

 

Надпреварата е за състезатели от 9 до 12 години и е организирана от СКП Траяна със съдействието на местната община и с подкрепата на БФПС.

 

Ще е на малък басейн.

Предвижда се и пряко предаване на състезанието.

 

„Турнирът ще се проведе по план. Казвам го, за да успокоя родителите, които звънят непрестанно, притеснени от истерията около коронавируса. Удължаваме срока за заявките до сряда, предвид националния празник – 3 март, и ангажираността на клубовете с предния турнир в Бургас“, сподели за BGswim.com Стефан Вачев – старши треньор на Траяна и мотор по организацията.  

 

Предвидени са награди освен на най-добрите състезатели в отделните възрастови групи – от производителите на плувна екипировка – Arena, Delfina и Georgo’s.

 

Организаторите на турнира продължат щафетата на благородната инициатива за събиране на средства за лечението на малката Ани - дъщерята на Панайот Паздерков – старши треньор и председател на Царевец (Велико Търново).

 

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.


Тагове: траяна, русалка, стара загора, ани паздеркова, панайот паздерков
КоментариDelfina

Спринт
Други новини