БГ EN

Лекарят на олимпийците ни: Предложих да съберем всички отбори на Белмекен

Стефан Стругаров. Снимка: bul-wrestling.org
Стефан Стругаров. Снимка: bul-wrestling.org
18-03-2020 18:10 | Труд

 

Спортната форма на състезателите трудно ще се възстанови. Това заяви за вестник „Труд” Стефан Стругаров, лекар на олимпийската ни делегация вече 16 г.

 

„Не знаем още колко ще продължи карантината. Всички са по домовете си, тренировъчният процес е замрял. Затова предложих да съберем всички отбори на Белмекен, щяха да са изолирани и да продължават подготвка. Но не се прие. Сега най-важното е да запазим здравето на всички, за спорт не можем да говорим”, коментира Стругаров.

 

Стругаров е и член на медицинската комисия на Международната федерация по борба, която отмени евроквалификацията в Унгария и световната в София.

 

„Обсъждахме допълнителни мерки, но се съобразяваме не само с МОК, а и с правителствата на съответните страни, каза още лекарят. –  Не ни остава друго, освен да чакаме.”

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.


Тагове: Стефан Стругаров, коронавирус, белмекен
Коментари

7Dni Sport

Delfina

Спринт
Други новини