БГ EN

Разгледайте новия брой на списание MODA безплатно

25-03-2020 10:58 | BGswim.com

 

Имаме новина и то добра! Поредната доза стил, дизайн, истории, бюти трикове, модни сесии и релакс можете да получите с мартенския брой на списание MODA.

 

Всъщност сега като се замислим, добрите новини са две. Коя е втората, която сме щастливи да ви доверим?

 

За първи път ще имате възможността да разгледате брой 223 на луксозното издание от вашия лаптоп, таблет или смартфон вкъщи и то напълно безплатно.

 

Вижте ТУК

 

Поради извънредното положение в страната и необходимостта всеки един от нас да прояви обществена отговорност, като сведе социалните си контакти до минимум (Искаме максимално скоро отново да се срещаме и прегръщаме, нали така!?), екипът на списание MODA взе решение да разнообрази ежедневието ви в този карантинен период и да предоставим онлайн всички страници от специалния ни брой, посветен на симбиозата между изкуството и модата.

 

Звездата от корицата ни, дизайнерката Евгения Борисова, говори открито за модата в България, тенденциите в световен мащаб, конкуренцията, лоялността и новите проекти.  

 

Мариса Беренсън показва дома си, перфектно олицетворяващ пълния спектър от талантите ѝ. „СуперНовата“ на модния подиум Наталия Водянова повдига завесата към личния си живот със своя годеник – потомъка на LVMH.

 

Тези и още вълнуващи истории прочетете сега в modamagazine.bg и #ОстанетеВкъщи!

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

https://www.youtube.com/embed/XJXpdgb200Q" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

 

 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.


Тагове: MODA
КоментариDelfina

Спринт
Други новини