БГ EN

NOVITEC Group с официално представителство в България

20-07-2020 21:37 | BGswim.com

 

Продължавайки да развива своето портфолио от марки и услуги, които предлага на българския пазар, „Ауто Италия“ ЕАД става официален представител на Novitec за България.

 

С фокус към премиум сегмента, сега компанията ще предлага, освен италиански марки автомобили, и тунинг части за по- добра производителност и неподправен дизайн, за да отговори на всички изисквания на пазара.

Novitec Group е немски производител на performance и тунинг части, който е специализиран за марките Ferrari, Lamborghini, Maserati, Rolls-Royce, Tesla и отскоро - McLaren.

 

Обширните програми за настройки на Novitec (Rosso, Torado, Tridente, SPOFEC, McLaren) се характеризират с най-висококачествените продукти, изработени с прецизност и върховно майсторство. Тяхната отлична репутация е оформена от ангажимент за изключителна производителност и дизайн.

От 1989 г. програмата Novitec е съсредоточена около изключително мощни и надеждни двигатели, заедно с авангарден стил за италианските супер автомобили, а с по-новите попълнения SPOFEC (Rolls- Royce, Spirit of Ecstasy) и подразделението McLaren - вече собствениците на тези британски автомобили също могат да се възползват от майсторските тунинг продукти.

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.


Тагове: Ауто Италия ЕАД
КоментариDelfina

Спринт
Други новини