БГ EN

Кои слот игри с плодове са най-предпочитани

26-10-2020 16:25 | BGswim.com

 

Предлаганите в онлайн платформата на  Палмс Бет слот игри с плодове са сред класиката от този тип и са се превърнали в емблема на ротативките. Сега ще разберем кои от тях са най-предпочитаните и можете ли да ги използвате безплатно.

 

Ще видим и коя е с най-добра волатилност.

 

Слот игри

 

Кои са най-популярните слот игри с плодове

 

Онлайн ротативките в Палмс Бет обикновено имат 3, 4 или 5 въртящи се барабана, върху които се намират различни плодове. След завъртането им, те се подреждат в определена случайна последователност и при съвпадение на комбинация от 3 или повече поредни плода се образува бонус.

 

Съществуват допълнителни символи, които се наричат Wild-ове или други подобни, които заместват в комбинацията определени символи, така че да се получи печеливш резултат и играчът да получи бонус.

 

Най-предпочитани слотове в Palms Bet днес са заглавия от рода на:

 

20 Super Hot;

Slot-O-Pol;

Champagne;

Burning Hot;

40 Super Hot;

Sizzling Hot;

5 Dazzling Hot и много други.

Могат ли да се играят безплатно

 

Абсолютно във всеки един момент можете да изпробвате напълно безплатно възможностите си на слот игрите с плодове във всяка от популярните днес платформи. В Палмс Бет има доста голям каталог за избор.

 

Те предоставят възможности за безплатно разиграване, както и за депозиране на реални средства. Важно е да отбележим, че в безплатните демо режими не е възможно печеленето на истински средства, а Вие като участник получавате виртуални такива, които да увеличавате, но не можете да теглите.

 

Само при депозирането на реални средства можете да очаквате спечелването и изтеглянето на такива. Ако сте начинаещ играч или искате да изпробвате нова печеливша стратегия, не Ви се рискуват пари или искате просто да се наслаждавате на любимото си хазартно занимание, то експертите горещо препоръчват да се възползвате от демо режима на слот игрите.

 

Кои са с най-добра волатилност

 

Степента на риска в онлайн слот игрите се нарича волатилност. Тя показва риска от загубата на вложението.

 

Вероятно сте забелязали, че в някои случаи, ротативките често дават печалби, а в други сякаш забравят за това.

 

Всъщност всичко се дължи не на Вашия късмет, а на волатилността. Тоест, игрите с висока волатилност дават изключително рядко печалби, но те са невероятно високи и само със спечелването на един прогресивен джакпот можете за дълго време да станете чувствително по-богати.

 

Слотовете с ниска волатилност често дават печалби, но те са изключително ниски и обикновено зависят от нивото на залога за всяко завъртане на барабаните.

 

Сред най-предпочитаните в Palms Bet са последните, защото от тях често се печели и вероятността да не сте на загуба е много по-голяма.

 

В тази връзка хем се забавлявате, хем има вероятност и да спечелите повече пари.

 

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.


КоментариDelfina

Спринт
Други новини