БГ EN

Откриват модернизирания басейн на НСА

Басейн
Басейн
28-10-2020 00:18 | Димитър Василев

 

Ректорското ръководство на Национална спортна академия „Васил Левски“  ще открие реновираната и модернизирана учебно-плувна база „Мадара“ в центъра на София с официална церемония на 29 октомври (четвъртък) в 11:00 ч. 

 

На събитието са поканени да присъстват кметът на столицата, Йорданка Фандъкова, министърът на образованието и науката, Красимир Вълчев и министърът на младежта и спорта, Красен Кралев.

 

В рамките на предварително обявения срок на УПБ-НСА, басейн „Мадара“ бяха извършени цялостни ремонтни дейности на покрива на сградата, на съблекални, бани, на облицовките на басейна, както и частично на инсталацията. 

 

Подменена е системата за пречистване на водата, ремонтирана е сауната, съблекалнята, монтирани са нови стъклопакети, нови стартови блокчета и оборудване.

 

Студенти, преподаватели, състезатели и треньори на Спортната академия ще разполагат с отлични условия за учебно-спортна и състезателна дейност, а гражданите на София с комфортно място за своята физическа активност.  

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.


Тагове: мадара, НСА
КоментариDelfina

Спринт
Други новини