БГ EN

Мотивационен календар въодушевява спортните организации

08-01-2021 17:54 | Васо Чинаски

 

След предизвикателната 2020 г., екипът на проект #GoodGovernanceSport, координиран от Асоциация за развитие на български спорт подготви за спортните организации мотивационен календар.

Той има за цел да вдъхнови прилагането на принципите за добро управление в спорта.

 

Чрез 12 месеца вдъхновение стремежът е да бъдат въодушевени организациите да гарантират, че доброто управление се прилага във всеки аспект на дейностите им.

 

Календарът е достъпен и за изтегляне от ТУК

 

Изтеглете календара и бъдете посланици на доброто управление в спорта!

 

Спортните федерации в България, които се помещават в Спортната палата в София получиха календари #GoodGovernanceSport, които да им помагат за мотивацията през настоящата 2021 година.

 

В рамките на инициативата е достъпна и онлайн обучителна платформа за добро управление, в която са включени следните аспекти:

 

• Какво е добро управление в спорта;

 

• Какви са принципите на доброто управление в спорта;

 

• Препоръки за онлайн присъствие на спортна организация;

 

• Важни ли са човешките ресурси за прозрачността на спортни организации;

 

• Прозрачността на спортните организации включва ли финансови аспекти;

 

• Интегритет на спортна организация в онлайн среда;

 

• Обмисляли ли сте достъпността в интернет?

 

Платформата е безплатна и налична на адрес: https://www.eusport.org/goodgovernance/courses, като ри успешно преминаване на обучението и положен тест се генерира сертификат, който можете да свалите от платформата.

 

Проект #GoodGovernanceSport - Добро управление в спорта, координиран от Асоциация за развитие на българския спорт - 590305-EPP-1-2017-1-BG-SPO-SCP/ е съ-финансиран по програма „Еразъм+“ Спорт на Европейската комисия /Стратегически партньорства в областта на спорта/ и е съвместно партньорство на 7 държави.

 

Проект #GoodGovernanceSport има за цел да намери начин за анализиране, събиране и промотиране на добри практики за подходяща видимост на взети и направени решения, отговорни органи и прозрачност на спортните организации в Европа и партньорските държави.

 

 

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.


Тагове: Асоциация за развитие на българския спорт
КоментариDelfina

Спринт
Други новини