БГ EN

Възползвайте се от международната платформа #SportDiplomacyAcademy

14-01-2021 08:57 | Васо Чинаски

 

Възползвайте се от платформата #SportDiplomacyAcademy за регистрация на организации, спомагаща за създаването на международни контакти и кооперация в сферата на спорта.

 

Вече е отворена за регистрация.

 

В нея можете да откриете вече над регистрирани структури.


Регистрацията е безплатна за клубове, федерации и организации. 

С предстоящото стартиране на програмен период 2020-2027 и планираното от страна на Европейския съюз финансиране в сферата на спорта, възможността български организации да бъдат видими като потенциални партньори в международни проекти е ключова.


Регистрирайте се сега ТУК
 

Спортна дипломатическа академия е пилотен спортен проект, съ-финансиран от Европейския съюз, чиято цел е да осигури образователна мобилност на спортни специалисти като инвестиция в човешки капитал и принос към изграждането на капацитет на организации, с ясен фокус върху създаването на мрежа от подготвени дипломати. 


Резултати от проект #SportDiplomacyAcademy: 


80 “дипломати в спортни екипи” от 4 държави, фокусирани върху Европейската интеграция на Западни Балкани чрез спорт; 

 

Национални, регионални и локални събития за популяризиране на резултатите - мултиплициращ ефект на натрупаните знания и умения; 

 

Платформа за кооперация в сферата на спорта, с акцент на Западни Балкани - практичен инструмент за ресурси и Европейски политики в сферата на спортната дипломация и доброто управление в спорта. 

 

Пълна информация за проекта ТУК

 

 

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.


Тагове: Асоциация за развитие на българския спорт, #SportDiplomacyAcademy
Коментари

7Dni Sport

Delfina

Спринт
Други новини