БГ EN

Контролна ESVOL тренировка се проведе в София

07-02-2021 19:45 | BGswim.com

 

При спазване на всички противоепидемичени мерки в София се проведе контролна тренировка по волейбол, в която се включиха трениращите в клуб Ахил.

 

По време на заниманието бе представена онлайн обучителна плаформа за доброволци, създадена в рамите на проект ESVOL, съ-финансиран по програма Еразъм+ на Европейския съюз.

Тя е безплатна и обхваща разнородни елементи от доброволчеството в спорта, като набляга на социалните аспекти, и е подходяща за спортни доброволци, младежи и младежки работници с интерес към спортни събития, треньори по вид спорт, спортни експерти.

 

Геймифицираната обучителна платформа ESVOL е на английски език и включва образователни материали в 5 различни модула:
 

Модул 1 – Доброволчество и лидерство

Модул 2 – Социална иновация

Модул 3 – Социално включване в Спортни проекти

Модул 4 – Социално равенство в Спортни проекти

Модул 5 – Организационни аспекти/Управление, Сигурност по време на спортни събития.

За да се премине през обучението е необходима регистрация в платформата, налична на адрес: https://esvol.netlify.app/login, като след успешно преминаване на обучението и положен тест се генерира сертификат, който участниците могат да свалят от платформата.

 

Обучителната платформа за доброволци е на разположение на спортните клубове в България и ще бъде достъпна на 15 февруари 2021г за желаещите български доброволци и младежи, които имат желание да се включат в доброволчески инициативи в спорта.


Проект ESVOL, съ-финансиран по програма Еразъм+, има за цел да насърчи социалното лидерство и образованието в сферата на социалните иновации за спортните доброволци, което ще доведе до създаване на нови идеи за бизнеса/социалната сфера, свързана със спорта.

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.


Тагове: Асоциация за развитие на българския спорт, Програма Еразъм+
КоментариDelfina

Спринт
Други новини