Финалът на Миладинов е утре в 4:30 ч.

30.07.2021г. | Автор: -
Финалът на Миладинов е утре в 4:30 ч.

 

Йосиф Миладинов ще плува в шести коридор във финала на 100 м бътерфлай на олимпийските игри в Токио утре точно в 4:30 часа българско време.

Отново до него, както и в полуфиналите, ще бъде европейският първенец в дисциплината и олимпийски шампион на 200 м бътерфлай от Токио Крищоф Милак (Унгария), който постигна 50,31 секунди в полуфиналите.

Той е в пети коридор. 

 

Най-бързият с 49,71 секунди – световният рекордьор Кейлъб Дресел, спечелил в Токио своята първа олимпийска индивидуална титла в “кралската” дисциплина 100 м св. стил, е в четвърти коридор.

Той загатна в полуфиналите, че собственият му световен рекорд от 49.50 секунди е под сериозна заплаха, а битката с Милак предвещава невероятни резултати в борбата за титлата.

Третият най-бърз от полуфиналите – швейцарецът Ное Понти с 50.76 секунди, ще атакува битката за медалите от трети коридор.

----------

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.