Първият човек в плувните ни спортове: Спазвайте мерките, да запазим здравето и живота на нацията!

 

Председателят на Българска федерация плувни спортове Георги Аврамчев призова клубовете, треньорите, състезателите, родителите и привържениците стриктно да спазват обявените от правителството мерки срещу пандемията на коронавируса.

БФПС ще продължи дистанционно дейността си.

Ще иформира за промени във връзка с извънредното положение.

„В този момент най-важно е да запазим здравето и живота на нашата нация!“, апелира Аврамчев от сайта на федерацията.


Ето и обръщението му:

Скъпи приятели,

Българска федерация плувни спортове категорично застава и приема извънредните мерки, предложени от Националния кризисен щаб и приети от Министерски съвет и подкрепени от президента на Републиката.

Призоваваме всички наши членове, треньори, състезатели, родители и любители на плувните спортове, стриктно да спазват обявените мерки.

 

Напълно наясно сме, че тези мерки ще затруднят провеждането на пълноценен тренировичен процес.

Изправени пред тази зараза, ние сме уверени, че с личния си пример, всички ние ще допринесем за по-бързото преодоляване на пандемията.

В този момент най-важно е да запазим здравето и живота на нашата нация!

БФПС ще продължи дистанционно дейността си и своевременно ще Ви уведомява и иформира за настъпили промени във връзка с извънредното положение.

Препоръчваме на всички наши състезатели, по указанията на своите лични треньори, да поддържат своята физическа подготовка в условиата на изолация, за да може след приключване на пандемията да продължите своя същински тренировъчен процес.

Убедени сме, че както винаги, голямото плувно семейство ще изпълни своя човешки дълг, с личният си пример, спазвайки стриктно наложените мерки.

Пазете се!

Така спасяваш човешки живот!

–––-

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

Вашият коментар