Състезание по подводни спортове „Златния Делфин“, 1-2 Юни 2013г.

29.05.2013г. | Автор: -
Състезание по подводни спортове „Златния Делфин“, 1-2 Юни 2013г.

 

Ние сме Морски Клуб „Приятели на Морето Бургас“ - Сдружение с нестопанска цел и нашата мисия е да популяризираме подводните спортове и да запознаем младите хора в духа на добрите морски традиции и практики.
       
Знайте, че сте добре дошли на всички мероприятия и събития, които организираме, както и за членство в клуба.
         
Едно от тези събития е „Състезанието по подводни спортове – Златния Делфин“ което ще се проведе на 1-ви и 2-ри Юни 2013 на плувен комплекс „Флора“. Такса за участие 5 лв. за ученици и 10 лв. за останалите. Което включва осигуряване на медицинско лице за оказване на първа помощ, безплатен вход за басейна, осигуряване на съдийски състав, застраховка.
               
Дисциплините които са включени в състезанието са:
 
Плуване с плавници по повърхността 100м - (може да се ползва и моноплавник)
 
Плуване на апнея (под вода със задържане на въздух) с плавници (може да се ползва и моноплавник) 50м и 25м. При подводното плуване изключително важно е тялото да не се показва над водата включително и плавниците.   
 
Плуване под вода с апарат 100м. Дисциплината изисква бързина, изключително важно е тялото и екипировката да не се показват над водата.
 
Дайвинг с препятствия 100м - Плуване под вода с апарат Дисциплината изисква бързина и прецизност. Изключително важно е тялото и екипировката да не се показват над водата и да не се закачат препятствията с екипировката.
 
Дайвинг комбинирано 300м: Дисциплината включва плуване с плавници по повърхността, плуване на апнеа, плуване под вода с апарат.
 
Дисциплините са разделени за мъже жени, на две възрастови групи от 14 до 16 год и над 16 год.
 
Необходими са декларации за съгласие от родителите за участниците под 18 год.
 
Каним ви за участие като участници, като публика, спонсори, партньори всякакви видове сътрудничество, което сме готови да обсъдим и да чуем.
 
Очакваме вашите заявки за участие, предложения, мнения, коментари и др. на:
 
Тел: 0898515577
 
Виж Наредба за състезанието