Пълна плувна екипировка на Speedo за победителите в играта на Олимп за картотекирани състезатели

Състезател на клуб Олимпия

НСК Олимп организира конкурс за всички картотекирани състезатели по плуване в България, а големите награди ще бъдат два пълни комплекта състезателна екипировка на световния лидер в производството на аква екипировка Speedo.

Антъни Иванов и олимпийската шампионка с ансамбъла по художествената гимнастика от Токио Стефани Кирякова ще бъдат в специалното жури, което ще определи победителите в играта. Спортните асове ще мотивират допълнително участниците с видео обръщения.

Конкурсът стартира на 10 февруари (петък) и ще продължи един месец – до 10 март.

Условията на играта са простички:

Участниците трябва да изброят максимум 10 от най-важни правила за постигането на успех. Трябва да дадат и кратък пример как прилагат всяко от тях в ежедневието си.

Наградите на Speedo са осигурени от партньора на НСК Олимп SportDepot и включват най-новия модел състезателен бански костюм от серията Fastskin, плувни очила Fastskin и състезателна шапка Fastcap.

Born Winner пък ще предостави два ваучера по 300 лв. за покупка на вкусните протеинови барчета за родените победители.

„В Олимп вярваме, че подрастващото поколение има нужда да бъде ангажирано с различни инициативи, за да се стреми към усъвършенстване и шампионско поведение в спорта и живота.
Описването на правилата за успех би помогнало на младите спортисти да осъзнаят по-лесно какво е необходимо, за да стигнат върха“, сподели президентът на клуба Емил Милков.

Отговорите да бъдат изпращани на адрес:

pkolimp@pluvane.com

Повече за наградите, всичко за победителите и още много любопитна информация за конкурса ще научавате в официалните канали на клуба:

В клубния сайт: www.pluvane.com
Facebook: https://www.facebook.com/nskolim
Instagram:
https://www.instagram.com/nskolimp