Златните момичета стават лице на кампанията „Яж, движи се и обичай“ на Камелия Дунавска

Яж, движи се и обичай

Фестивалът по програмата „Яж, движи се и обичай“ ще се проведе на 23-25 септември в новото Арт сърце в центъра на София – Топлоцентрала. Входът за всички открити уроци, програмата и състезателните игри е безплатен.

Очакват ви много изненади, интересни събития, запознанства с големите шампиони в спорта и живота, и разбира се автографи от Диамантите на България – Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Мадлен Радуканова, които ще получите на книги от инициативата „Нов живот за стари книги“.

Ще можете да се насладите на богатакултурна програма, обучения за здравословно хранене, открити уроци с много известни български спортисти и треньори, работни ателиета и лекции с известни личности, щандове за различни артикули по темата на програмата и разбира се много забавления и различни състезателни игри за малки и големи.

Културната програма е трите вечери с участието на Влади Въргала, Филип Аврамов, Емилия Радичева и танцов театър НАТФИЗ, Невена Пейкова, Дует Експоуз, Даллия, А-Групата, Латино Копелес, Караоке вечер и други.

Пълната програма можете да видите тук.


*“Проект „Яж, движи се и обичай“се осъществява с финансовата подкрепа на Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2022 г. Министерство на младежта и спорта“

Договор номер: 25-00-22/15.07.2022 г.
НПИМД – ТОЗ – О – 022
147 275 лв.