Антъни пред BGswim.com: Нямам търпение за финала!

 

Още не изсъхнал от полуфиналите, Антъни Иванов няма търпение да скочи отново в „Дуенав Арена“, за да се сбори с асовете на планетата в бътерфлая. Пред BGswim.com 18-годишният юношески вицешампион на Европа коментира плуването си на200 м бътерфлай и за какво е надъъхан.

„Успях да изпълня плана, който бях си задал – да тръгна с 55 секунди, въпреки че малко се изненадах от 54,9. Връщането беше добре и си свърших работата още сутринта“, коментира Иванов пред BGswim.com

 

„На полуфиналите, когато се явих в стаята за повикване, се почувствах обграден от елита на бътерфлая. Исках да успея. Да постигна финал. След като видях, че съм на едва стотна оттретия в полуфинала, си помислих, че ще съм девети!? Но времето ми стигна за финал. Щастлив съм. Нямам търпение за финала“, допълни Иванов.

 

Василен Димитров, пратеник на BGswim.com в Будапеща

 

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар