Антъни се дипломира

 

Двете сестри на явлението в българското плуване Антъни Иванов – Ерика и Марая поведоха дефилето на абитуриентите от Американски колеж „Аркус“ във Велико Търново.

В еднакви рокли в цвят пудра и с малки букетчета момичетата самоуверено стъпиха на червения килим пред театъра, следвани от Антъни и неговата дама за бала, и от двойките на останалите випускници.

Антъни бе в костюм в синьо и бяло с утвърдената българска марка „Аполон“, гарниран със синя папийонка.

„Родителите ми го избраха, аз само го одобрих. Бях на лагер и не съм бил, докато костюмът беше приготвен, но съм доволен от избора“, каза плувецът. След завършването бронзовият медалист от световното за младежи и осми при мъжете на 200 м бътерфлай ще продължи обучението и тренировките в САЩ.

В края на август той заминава за университета „Оубърн“ в Алабама. Преди това обаче му предстои европейско първенство по плуване в Глазгоу.

812 зрелостници изпрати тържествено като холивудски звезди Велико Търново. Излелият се дъжд и калните шлейфове на вечерните рокли не помрачи настроението на абитуриентите.

Източник: 24 часа 

 

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар