Българската фирма Delfina стана спонсор на LEN

Делфина

Българската фирма DELFINA стана спонсор на ЛЕН. Това бе съощено официално от European Aquatics.

„Имаме удоволствието да съобщим, че DELFINA вече е официален спонсор на облеклото на съдиите по водна топка на LEN“, се казва в новина за медиите. Споразумението предвижда DELFINA да доставя на съдиите и делегатите маркови дрехи, които те ще се носят на всички състезания под егидата на LEN до месец май 2024 г.

„DELFINA е световен лидер в производството на бански костюми – се казва също така в съобщението на European Aquatics. – Освен това компанията като допълнение към официалните униформи е известна с иновативните си бански костюми, които се изготвят по поръчка, както и с тренировъчното оборудване, но и с облеклото и екипировката си за отбори.“

„Имаме удоволствието да обявим началото на нашето партньорство с LEN и очакваме с нетърпение да го превърнем в дългосрочно сътрудничество“, казва за сайта на LEN Стоян Стоев, главен изпълнителен директор на компанията.

Като част от споразумението DELFINA ще предостави на всички официални лица брандиран екип на Final 4 от Шампионската лига за жени в Сабадел и на Final 8 в Шампионската лига за мъже в Белград.

Президентът на LEN Антонио Силва заяви по повод договора: „Радваме се да си партнираме с Delfina, за която добре знаем, че има дълго утвърждавана репутация и се асоциира с високо качество на продукцията си, което подкрепя развитието на плувните спортове.“

Официално съобщение на LEN
Официален сайт на DELFINA
Отбори, подкрепяни от DELFINA