Дресъл катастрофирал с мотор

Седемкратният световен шампион по плуване Каелъб Дресъл е катастрофирал с мотор и това е причината за неубедителното му представяне на Тихоокеанските игри в Токио и преди това на националния шампионат в САЩ.

Инцидентът е станал през юни, но е бил държан в тайна, докато бившият съотборник на американската торпила Дан Хик не се разприказва в интервю за NBC Sports.

После самият Дресъл трябваше да обясни катастрофата, след плуването на 50 м св. стил на  Тихоокеанските игри, където завърши втори с 21,93 сек. зад съотборника си Майкъл Андрю (21,46).

 

Всички резултати от Тихоокеанските игри ТУК

 

“Не беше нещо притеснително голямо. Просто ме засече един джентълмен и за да го избегнах паднах в тревата…Като наранявания нищо сериозно. Просто имах късмет“, смотолеви Дресъл.

Инцидентът е станал в родния град на плувната звезда – Гейнсвил, щата Флорида.

На Тихоокеанските игри Дресъл не се представя убедително в индивидуалните стартове  – взе една титла на 100 м бътерфлай и два сребърни медала (50 м и 100 м св. стил).

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар