Фотографията носи щастие на Бояна Кирчева

 

Ангелолика, с осанка на прелестна богиня, слънцеизлъчваща. Успешна плувкиня с над 200 медала от национални и международни турнири. Майстор на спорта. Прекрасно рекламно лице на българското плуването. Демонстрира завидно майсторство зад фотообектива.

 

Можем да изреждаме още и още дарби от богатата палитра с таланти на състезателката на плувния шампион на България ПСК Черно море (Варна) – Бояна Кирчева. Печели на мига всеки, с който общува – с топлите пламъчета, които блещукат в теменуженосиния й поглед и позитивно отношение.

 

Наскоро състезателката на треньора Никола Петров взриви фейсбук мрежата. И натрупа рекорден брой лайкове под уникална снимка на Варна, която кметът на града Иван Портних постави на стената си. Именно така излезе наяве страстта на спортистката към фотографията.

 

Признава пред клубния сайт swimming.bg, че й доставя огромно удоволствие да снима. Когато запечатва различни мигове, се разтоварва и се чувства прекрасно.

 

 

„Винаги съм обичала да снимам и съм имала око, както се казва. Помня, че в V клас нашите ми купиха цифров фотоапарат и бях много щастлива. Измислях си различни идеи за снимки и ги осъществявах“, разкрива Бояна.

Издава, че никога не е карала фотографски курсове и не е ходила по специални обучения. Идва й отвътре.

 

„Снимам нещата, както аз ги виждам и намирам за красиви. Природа, изгреви или залези… Имам много неосъществени идеи за портретна фотография, но засега нямам нужната техника“, добавя варненката.

Мечтае да улови магията на изгряващото слънце над океана.

Тайната на добрия кадър е да го преживееш, искрена е красивата плувкиня: „Винаги първо се любувам на гледката и след това запечатвам момента. Носи ми вътрешно щастие и удовлетворение“.


 

Тюркоазеното вълшебство на бреговете на Лефкада

 

 

На снимките й Варна е като рекламен фотос на любимия курорт на световния хайлайф – Портофино. А залезите приканват към вълшебни романтични преживявания

 

 

Ще я откраднат ли за модния подиум?


Сигурно се питате дали с тази ослепителна визия на топмодел Бояна не желае да позира. Неведнъж са я преследвали от модни агенции, но заради свръхнатоварването и ангажиментите в любимото плуване, не й остава време да се отдаде на модните страсти. Може би за вбъдеще ще откликне на предложенията да е фотомодел, а дотогава ще съпреживяваме успехите й в басейна.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

–––-

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

Вашият коментар