Хошу бави завръщането, но няма да се развежда

 

„Желязната лейди“ на световното плуване Катинка Хошу все още не е обявила кога ще бъде първото й състезание за годината, но добрата новина е, че постигнат напредък в помирението със съпруга си и треньор Шейн Тусъп.

Двамата бяха пред развод, а това означаваше и раздяла като екип в басейна. В края на миналата година обявиха, че връзката, която бе скрепена с брак през 2013 г. е в критичен момент.

Най-ниската точка на замръзването на отношенията им бе по време на церемонията по връчването на наградите на унгарските спортисти, когато се появиха поотделно да си вземат призовете.

Стана ясно, че Хошу е подала молба за развод, а според някои медии, че дори ще съди Тусъп.

Преди дни обаче тройната олимпийска шампионка от Рио 2016 и петкратна носителка на Световната купа публикува в социалните мрежи снимка на двама им с текст: „Аз и ти срещу света“.

Първоначално Хошу обави, че ще направи първия си старт през март, но за първи път от 2014 г. пропусна престижното състезание от френската Golden Tour. Не се яви и на течащото в момента първенство на Унгария.

Хошу заяви, че със сигурност ще плува на европейския шампионат в Глазгоу през лятото, но 14-ата титла от този форум не й е фиксидея. Все още не е обявила новия си график за състезания през годината.

 

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар