Как да злагаме на водни спортове в winbet online при първенства

Плуване, залози

Залагането на спорт е чудесно хоби. При наличието на толкова много спортове вълнението се увеличава значително. За да добавят към преживяването си, все повече хора се обръщат към водните спортове. Преди време на тях се гледаше с неохота, тъй като се смяташе, че се провеждат само на Олимпиада. Във времето обаче хората прогледнаха и видяха колко много събития, в колко различни спортове се провеждат. От там и интересът нарасна главоломно.

Сега ще ви запознаем с различните и по-популярни дисциплини във вода, на които може да залагате. За доста от тях ще можете да правите залози в Winbet online, където има доста промоции и добри коефициенти. Трябва да имате предвид, че макар и пазарите да не са толкова много, възможностите са сериозни и трябва да бъдат обмислени от всеки залагащ.

На какви водни спортове се залага най-често?  

  • Плуване
  • Гребане
  • Сърф
  • Водно поло
  • Скок във вода

Да започнем от плуването

Залозите за плуване са популярни, защото за разлика от други спортове, резултатите от всяко състезание са обективни и очевидни. Печели най-бързият плувец/отбор. Поради този формат има много различни начини за залагане на тези събития. Може би най-популярният е за конкретен победител. На този пазар просто избирате кой плувец или отбор ще докосне стената пръв. На Олимпиадата например има 12 индивидуални и шест отборни дисциплини, така че възможности ще са много.

Възможно е да има и други пазари, в зависимост от конкретното състезание и локалния правилник. Те могат да включват:

  • Точен ред на финиширане на състезаващите се отбори
  • Индивидуално спечелване на най-много медали
  • Националност на отбора победител
  • Над/под времето на победителя в дадено състезание
  • Плувец / Отбор / Държава с най-много медали в дадено състезание

Продължаваме с гребането, в което България има традиции

Състезанията от най-високо ниво на спорта варират от такива с единичните гребни лодки до осмици. Всички са на дистанция над 2000 м. В някои от тях има и допълнително предимство – наличието на кокс. Коксът отговаря за координирането на силата и ритъма на гребците, за да осигури възможно най-гладкото преминаване от старта до финала.

Възможностите за залози обикновено са ограничени до световните първенства и Олимпийските игри, така че елитът ще тренира, за да постигне върхови постижения и на двете. Ако търсите по-авантюристични залози от просто краен победител, проверете за коефициентите за печеливши разстояния и печеливши времена.

Следете екипажите, които се справят добре на световното първенство, и остават заедно за Олимпийските игри след това. Не забравяйте, че успехът ражда успех. Също така се уверете, че познавате екипажите, които редовно сменят състава си, тъй като разединеният отбор обикновено не е успешен при гребането.

Сега и към сърфирането, което у нас не е особено популярно, но също предлага възможности за игра

 Типичният залог за сърфиране е за един сърфист. Сърфистите се изправят един срещу друг в по-късните кръгове на събитията на WSL или на тройки в по-ранните кръгове. Предлагат се и залози за абсолютен победител за световния шампионат на WSL и Олимпиадата. Също така е разумно да анализирате местоположението и как се е представял сърфистът там в миналото. Нещо, което много залагащи пропускат, но всъщност е важно.

Водната топка е най-бързо набиращият популярност воден спорт

Потенциалът за много голове и постоянен екшън доведе до ръст на залозите на водна топка. Самата игра е проста, като целта е да вкарате колкото се може по-често гол във вратата на противника с 30-секунден прозорец за стрелба. Ако не успеете да стреляте в рамките на 30 секунди, владението преминава в ръцете на противника.

Залагането на водна топка е подобно на залагането на футболното. Популярни са залозите за победа в мача и прогнозите за общ резултат.

Проучването е много важно, когато залагате на водна топка, не забравяйте да проверявате ключови позиции като вратар и голмайстори. Всеки отбор е зависим от своя вратар, затова проверете последната линия на отбраната – колко гола е допуснал даден отбор напоследък и във форма ли е неговият №1?

Когато избирате отделен мач, на който да заложите, си струва да проверите как се съчетават двата отбора и дали не се неутрализират взаимно.

Проверката на предишни сблъсъци може да бъде много полезна, когато решавате на какви пазари да залагате в даден мач. Ако последният път резултатът между отборите е бил 11:10, тогава отново трябва да се очаква мач с високи резултати.

Водният скок е най-атлетичната и зрелищна за гледане дисциплина

Когато става дума за визуално впечатляващи спортове, малко са тези, които могат да се сравнят с прецизността на скоковете във вода. Спортът има две основни категории – трамплин и платформа – като състезателите демонстрират своите умения на височини от 1 м, 3 м и 10 м.

Когато залагате, винаги помнете, че това е колкото психологически, толкова и физически тест. Най-добрият гмуркач в света трябва да притежава времето и увереността, за да гарантира, че ще влезе във водата вертикално с минимално плискане.

Подобно на много други водни спортове, всичко е съсредоточено върху големите първенства, като световното и олимпийските игри. Те са основна цел за елита на този спорт. Провежда се и Гран при със състезания на различни места, почти през цялата година.

Съсредоточете вниманието си върху консистентните скачачи, а не върху тези, които правят рядко изключителни гмуркания.

Залогът за единична победа е най-популярен, но едва ли ще намерите особено привлекателни коефициенти за големите имена в спорта. Предвид техническите трудности, особено при синхронните скокове, можете да заложите срещу най-големия фаворит. Залог на втори фаворит, известен с постоянството си, може да предложи по-привлекателни коефициенти и да бъде по-сигурен залог.