Катинка Хошу натири треньора си

 

Звездата на унгарското плуване Катинка Хошу води подготовка в американския град Маями без дългогодишния си съпруг и наставник Шейн Тюсюп.

Този факт предизвика огромен интерес в родината й, където някои медии прекрачиха добрия тон.

 

Тройната олимпийска шампионка и петкратна носителка на Световната купа реагира в профила си във фейсбук:

 

„Вярно е, че нашата връзка преминава през трудни времена“, написа Хошу, която обаче подчертава, че плувните групи на Iron Aquatics продължават да тренират с пълна пара в Унгария.

 

Доказателство, че може би става дума за временно недоразумение между двамата е, че обръщението към огромните кохорти фенове на Желязната лейди е подписано както от нея, така и от Шейн Тюсюп.     

 

Катинка Хошу е вероятно най-добрата плувкиня на съвремието.

 

Тя обаче не се задоволява с това, а се опитва да проправи пъртина в бъдещето и да остане в историята.

 

В световното плуване е известна като бунтарка и жена, която се опитва много успешно да осребри популярността си.

 

Не много отдавна оглави бунт срещу президента на Унгарската плувна федерация – вездесъщият Тамаш Гярфас и успя даже да го свали от поста. Нещата обаче бяха такива, че Гярфас, който е брилянтен мениджър, всъщност надигра Желязната лейди.

 

Впоследствие той оглави важни национални и международни комитети, доведе световното първенство по плувни спортове в Будапеща и продължава да е силният човек в маджарското плуване.        

 

Маркетинговите ходове на Хошу могат да бъдат описани в блестящ учебник под заглавие „Управление на плувен бранд“. Продава успешно всичко свързано с нейното име и непрекъснато разширява инвестициите си, като прониква на нови пазари.

 

Знае отлично, че все някога ще окачи банските на пирона и прави така, че когато това се случи, парите към нейните банкови сметки да не спрат да текат. 

 

 

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар