Лакомства за всички плувци на турнира Talent Cup

 

Над 450 плувци от четири държави ще вземат участие в международния турнир за деца и подрастващи Talent Cup на столичния покрит басейн „Диана“ от петък до неделя (29 април-1 май.)

Надпреварата е организирана за девета година от Георги Чобанов и неговия клуб Витоша. В четири възрасти е – от 2013 до 2005 г.

Заявени са състезатели от Молдова, Румъния и Украйна (с  три отбора  – единият е на големия специалист Иван Сивак, който бе част от силния ни представителен тим през 80-те).

Право на участие имат максимум по 30 плувци от клуб. Всеки състезател може да стартира в 5 индивидуални дисциплини.

Организаторите са подготвили лакомства за всички участници и подаръци за треньорите.

Ще има предметни награди и плакети за най-добрите състезатели в четирите възрастови групи.

Talent Cup ще бъде излъчван пряко с лайв стрийм с високо качество на картината, а заради спокойствието на състезателите няма да бъдат допускани родители. Изключение ще има единствено за щафетните битки.

Традиционно ще има специална надпревара на спонсора (4 по 50 м смесена), а жребият ще изтегли главният съдия на турнира Велислав Цеков.


Георги Чобанов е подсигурил и професионален фотограф, който ще качва снимките от в групата на турнира във Фейсбук – ТУК

Сред поканените официални гости са златните олимпийски медалисти от ансамбъла по художествена гимнастика в Токио, както и известни футболисти.

Стартови списъци и резултати ТУК

По време на турнира ще се продава новият 38 брой на списание „Плуване&Водна топка“. Търсете го в барчето на басейна, вдясно от входа!

 

Вашият коментар