Мис BGswim Павлина Тодорова e родена за модния подиум (фотосесия)

 

Неподправената й красота щеше да направи без особена подготовка професионално изглеждаща и естетична всяка фотосесия. Без да е модел и без грам грим, тъй като възнамеряваше да сложи водоустойчив от артистичното плуване при влизането  си в басейна, Мис BGswim 2018 Павлина Тодорова предаде пред фотообектива на СПРИНТ комфортното усещане за спокойствие на ориенталските покои с вкус на турско кафе и щипка морска сол от Варна.

С близо 200 медала в колекцията си, студентката в Софийски университет „Климент Охридски“ е посланикът на красотата на плувните спортове.

Павлина Тодорова бе избрана от читателите за втората носителка на короната Мис BGswim в конкуренцията на красавици от артистичното плуване, водната топка и скоковете във вода.

„Медалите са награда за труда ми, вложен в басейна, но короната за Мис BGswim за мен е лично признание за цялостна визия. Включително и за характер. Този конкурс е крачка напред за българското плуване – въпреки че не е директно свързан с басейна, състезанията или постиженията. Помага да погледнем плувците под друг ъгъл и дава възможност за популяризиране на сините спортове”, споделя Тодорова, която е бивша националка при девойките и има отличия и от балкански игри.

Постигна успехите си като състезателка на родния ПСК Черно море (Вн), но продължи в Академик (Сф) заради следването си.

Учи софтуерно инженерство. Насочила се към информационните науки.

Вълнуват я математиката и информатиката.

Галерията ТУК

 

 

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар