Новият букмейкър Betano ни „разхожда“ със събития от цял свят

 

Букмейкърският пазар в България търпи изключително развитие в последните години, като се появиха много нови сайтове за онлайн залози. Конкуренцията в сектора се увеличава с всеки изминал ден, а от това печелят потребителите, които получават все по-добри условия за залози. Едно от новите имена сред букмейкърите е това на БЕТАНО, който дава сериозни заявки още с първите си дни на родната сцена. Букмейкърът е създаден през 2016-а и оперира на територията на няколко държави, а от 2021-ва една от тези страни е и България. Компанията вече се превръща в лидер на пазара с богатия си арсенал от пазари и събития от цял свят. В следващите редове ще ви „разходим“ из събитията на Бетано, които ще намерите на неговата платформа.

Бетано полага големи усилия, за да поддържа най-високо ниво в спортната си секция, където ще открием най-разнообразни спортове и шампионати за спортни залози. Не е тайна, че най-голям интерес за залагащите има към футбола. Бетано е успял да предложи на своите клиенти нещо повече извън традиционните първенства и турнири. Освен водещите лиги в Англия, Испания, Италия, Германия и Франция, а и България, в Бетано ще откриете по-малко известни първенства като тези в Бахрейн, Гамбия и Замбия. С подобни предложения Бетано определено изпъква пред други букмейкъри на пазара, които не могат да се похвалят с толкова голям набор от футболни първенства и турнири.

Събитията на Бетано обаче далеч не се ограничават само до футбол. Тук ще намерите и други много популярни спортове като тенис, баскетбол, волейбол, хокей на лед, хандбал, формула 1, тенис на маса, снукър, ММА, бокс и още много други. Нашият акцент обаче ще попадне върху няколко по-нетрадиционни събития и спортове, върху които ще можете да правите залози при регистрация в Бетано. Ако сте любители на ръгбито, то в Бетано ще намерите и американски футбол, и Ръгби Лига на Австралия, и Ръгби Юниън, където ще намерите събития от цял свят. Освен това Бетано предлага пазари и в спортове като бейзбол, голф, крикет и футзал. На сайта ще намерите възможности за залози дори и на спидуей състезание с мотори, което със сигурност ще очарова феновете на моторните спортове.

Друго нетрадиционно събитие за спортни залагания в Бетано е секцията за политика. Така вие ще можете да заложите кой ще бъде президент на САЩ или други актуални политически теми в света. Бетано се е постарал да обхване всички интереси на залагащите на спорт, та и дори отвъд тях. Трябва да се отбележи обаче, че ако искате да имате пълен достъп до всички спортни събития на Бетано, вие следва да си направите регистрация, освен ако вече нямате такава. Регистрацията в Бетано става бързо и лесно – вие имате избор да се регистрирате с профила си във Фейсбук или в Гугъл, но ако желаете да си създадете отделен акаунт, то можете да го сторите, въвеждайки ваш имейл адрес. След това попълвате стандартните данни, които се изискват при регистрация, въвеждате съответен бонус код (ако ползвате такъв) и потвърждавате регистрацията си.

Макар и да е от сравнително скоро на българската сцена, Бетано вече задава много високи стандарти и дава заявки за сериозно развитие в следващите години. Международната компания има високи цели и прави всичко възможно, за да се хареса и на българската публика. Бетано има огромна артилерия от събития на платформата си, които ще задоволят и най-претенциозните клиенти. Сайтът разполага с добър дизайн и навигация, както и добра мобилна версия, с която ще можете спокойно да играете през вашия смартфон по всяко време и от където пожелаете. Освен че предлага разнородни събития и пазари, Бетано дава и отлични коефициенти и бонуси на своите клиенти, така че в това отношение също няма да останете разочаровани. Ако търсите нещо ново на букмейкърския пазар, то Бетано е вашето място.

Вашият коментар