Палазов и Вукадинов записват над и под вода семинара на Захов

 

Две доказани и популярни имена в плувните спортове ще документират над и под вода треньорският семинар, организиран от Красимир Захов и ПК Спринт (София), който ще се състои на столичния басейн „Спартак“ този петък (18 октомври).

Лектор ще бъде Жорж Станкович, а демонстратор ще бъде възпитаникът му Калоян

 

Левтеров – европейски финалист при юношите, многократен рекордьор и водещ гърбист у нас.

Теоретичната част ще се запише на видео Георги Палазов – трикратен участник на олимпийски, многократен шампион и рекордьор в бътерфлая, сега треньор в Акулите (Бургас).

 

Палазов трупа опит в операторското майсторство от години, включително и в дейността му към Научно приложна лаборатория на две федерации – тази по плувни спортове и по гребане.

Записа и семинари, един от тях с лектор Станкович, организиран от ПК Спринт и НСК Олимп, със съдействието на БФПС, чийто запис можете да видите отдолу.

https://www.youtube.com/watch?v=tXZqmPrwe7g&feature=youtu.be

За демонстрацията на Калоян Левтеров ще се гмурне с камера Пламен Вукадинов. ,

Той е сред популярните водолазни инструктори у нас, специалист по водни спортове.

Отбил е военната си служба в Български черноморски флот. Завинаги свързан с морето, той се отдава на своето хоби, което днес е превърнал в начин на живот.

Автор е на книгата „Адреналинът е моята стихия“.

https://www.youtube.com/watch?v=YMribRBPXdU

Първата тема на семинара, по която ще говори треньорът на Славия Жорж Станкович, е „Начално обучение по плуване – първите стъпки“.

Втората тема ще е „Методи и технически упражнения за начално разучаване и затвърждаване на плувните стилове“. 

„Правилната методика и педагогическият подход са изключително важни, не само, за да се научат децата да плуват технически правилно. Чрез тях малчуганите и техните треньори създават емоционална връзка, която с времето прераства, както в уважение към учителя, така и в любов към синия спорт – за цял живот“, сподели Захов. 

 
Програмата

 14:45-15:45 ч. – теоретична част

 15:45-16:00 ч. – въпроси, дискусия

 16:00-17:00 ч. – практическа част


За записване:

0886 317 285 

pk_sprint@abv.bg

 

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар