Четете „Плуване & Водна топка“ в BGswim.coм в два нови формата – като материали в сайта и като дигитален мултимедиен продукт

Плуване и водна топка

Списание „Плуване & Водна топка“ става все по-достъпно за максимално широка аудитория читатели навсякъде по света, предприемайки нови стъпки в разпространението си. До два месеца след излизането от печат значителна част от съдържанието на актуалния брой ще достига до вас като отделни материали чрез BGswim.com.

Генералната идея е да го четете и в мултимедиен формат. Ще рече, във вида, в който е излязъл на хартия, но окомплектован с видеоклипове към съдържанието на съответния текст. При това безплатно.

Ще четете и публикации от предишните броеве на „Плуване & Водна топка“ (за това обаче има време), както и целите броеве. Защото списанието вече подхвана своята 14-ата годишнина и има 40 броя, издадени на хартия. Сега, през този най-тежък период за печатните медии у нас, се появиха и изчезнаха много издания, при това с подсигурена реклама и широк спектър на читателска аудитория.

Екипът на „Плуване & Водна топка“ обаче продължава да отстоява каузата сините спортове да имат свое магазинно издание на хартия, в което да се отдаде дължимото на значимите фигури от миналото и настоящето, на треньорите, състезателите, клубовете. Да издири историческо значимото, да ви поднесе любопитното, цветното. Изобщо целия воден свят.

Обобщаваме: „Плуване & Водна топка“ занапред ще излиза в три формата – първо на хартия както досега. След това почти всички материали ще излизат отделно в BGswim.com (с известно закъснения след излизнето на броя). И накрая – в общо дигитално издание на целия PDF към който ще са добавени много видеа.

Започваме с публикация на интервюто на Десимира Тончева с най-бързия българин в малък басейн Дениел Нанков от брой №40, 2022 година.

Плуване и водна топка