Плувците на два фронта на „Мултинейшънс“ (състави, резултати, заявки, информация, картина)

 

Най-добрите български плувци в юношеска възраст ще се състезават на два фронта на първото си сериозно международно изпитание от новия олимпийски цикъл – на турнирите „Мултинейшънс“ тази събота и неделя в Кипър и Словения.

За малката възраст (юноши – 2006/2007, девойки – 2007/2008) надпреварата е в Лимасол, където треньори и водачи са Динко Юкич (Астери, Варна) и Петър Иванов (НСК Олимп, София). Водещата снимка е на състава ни за Кипър.

В горната възраст (юноши – 2004/2005, девойки – 2005/2006) турнирът „Мултинейшън“ от 9 до 10 април е в словенския град Крани. Водачи са Николай Вакареев (Вихрен, Сандански) и Катя Георгиева (GD Sport, Благоевград).

Съставът за Кипър

Юноши (2006/2007)
Алекс Стойнов
Борис Колев
Ясен Бонев

Девойки (2007/2008)
Лора Великова
Магдалена Пепегова
Треньори: Динко Юкич и Петър Иванов

Съставът за Словения

Юноши (2004/2005)
Виктор Христов
Георги Янев
Денислав Койков
Иван Манолов
Петър Мицин

Девойки (2005/2006)
Александра Димитрова
Йоана Бояджиева
Калина Захариева
Теа Николова
Треньори: Николай Вакареев, Eкатерина Георгиева

Българските плувци ще мерят сили с връстници от Гърция, Израел, Кипър, Косово, Литва, Румъния, Република Северна Македония, Словакия, Словения, Сърбия, Турция, Хърватия, Швейцария, Чехия, Украйна.

През последните издания се представяме силно на „Мултинейшънс“, печелейки титли и медали, а сред шампионите са Антъни Иванов, Йосиф Миладинов и Калоян Левтеров.

Сред изявените ни фигури в състава за Словения е Петър Мицин от Вихрен, който е четвърти с щафетата 4 по 100 м на европейското първенство за юноши в Рим през миналата година, където стана десети на 200 м св. стил.

В Словения ще правим и щафети в двата пола.

Всичко за Крани

Резултатите ТУК
Стартовите списъци ТУК
Картината ТУК
Пълна информация ТУК

Всичко за Лимасол ТУК

Резултати, стартови списъци, информация ТУК
Картината ТУК

 

Вашият коментар