Плувните асове станаха последните джедаи

 

Глобалната еуфория по последния осми епизод от „Междузвездни войни“ – „Последните джедаи“, завладя и света на плуването.

Звезди като Адам Пийти, Чад ле Кло, Сара Сьострьом, Раноми Кромовиджоджо, Грегорио Палтриниери влязоха в образа на героите от космическата сага, за да отбележат премиерата на най-новия филм.

Хрумването е на производителя на плувна екипировка „Арена“ и повтаря плаката на „Последните джедаи“.

Водещата роля е отредена на Адам Пийти, който се превъплътява в Люк Скайуокър. Злодеят Кайло Рен е поверен на Чад ле Кло. Сара Сьострьом е Рей, а принцеса Леа е Раноми Кромовиджоджо.

Половината от плувните асове на плаката са герои и на европейското първенство на малък басейн в Дания.

„Последните джедаи“ събра 45 милиона долара само за първата си вечер на голям екран в САЩ и Канада. Това поставя лентата на второ място по рекордни приходи от предварителни нощни прожекции, като пред нея отново е филм, част от популярната поредица.

С 57 милиона долара печалби от дебютната си нощ на екран златото все още е за „Силата се пробужда“ (2015) – първата продукция от настоящата трилогия на „Междузвездни войни“.

 

–––-

BGswim.com се появи в Интернет на 8 юни 2002 г. Бяхме първата и най-популярната плувна медия в България. Продължаваме да сме. Присъедини се към Фейсбук групата на BGswim.comза да научаваш новините около „сините“ и водните спортове.

 


 

Вашият коментар